Malatya’da Çocuklar için 23 Nisan Etkinliği Düzenlendi

MALATYA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’NDE ÇOCUKLAR İÇİN 23 NİSAN ETKİNLİĞİ

Malatya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Hastane yönetimi ve Türk Kızılay Malatya Şubesi işbirliğinde gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar, ebru ve kil hamuruyla çeşitli şekiller ve objeler oluşturdu.

Eğlenceli müzikler eşliğinde dans eden çocuklara renkli hediyeler dağıtıldı. Balonlar ve bayraklarla süslenen çocuk servisinde tedavi gören minikler unutulmaz anlar yaşadı.

Etkinliğe, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Muhammed Selçuk Sinanoğlu, Türk Kızılay Malatya Şubesi Başkanı Sadi Ergül, sağlık çalışanları ve çocukların aileleri de katılım gösterdi.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: AA / Yeter Erdine – Güncel

Related Posts

Uzmanı uyardı: Kuru göz hastalığında steroid kullanımına dikkat

Medipol Acıbadem Bölge Hastanesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Uğur Tunç, kuru göz hastalığında, sorunun nedenine göre kişiye özel tedavinin şart olduğunu belirtti.

Uzmanı uyardı: Aşırı terlemeye bağlı sıvı kaybı, kalp krizine yol açıyor

Yaz mevsiminin etkisini artırmasıyla birlikte, hava sıcaklıkları ülke genelinde normalin üzerine çıktı. Uzmanlar, aşırı sıcakların terlemeyle birlikte vücutta sıvı kaybına yol açarak kalp krizi riskini artırabileceğini belirtiyor.

Uyurken ortaya çıkan 2 belirti löseminin ilk sinyali olabilir!

Uykuda yaşanan bazı belirtiler, yalnızca bir yorgunluk ya da geçici rahatsızlık olarak görülse de, bazen ciddi hastalıkların ilk uyarısı olabilir. Uzmanlara göre özellikle yoğun gece terlemesi ve gece ortaya çıkan kemik ağrıları, löseminin erken evredeki sessiz sinyalleri arasında yer alıyor.

Hücreyi temizle, gençliği kazan: Yeni nesil senolitikler

Bilim insanları yaşlı hücreleri ortadan kaldıran “senolitik” moleküllerle yaşlanma sürecini yavaşlatmayı hedefliyor. Amaç daha uzun değil, daha sağlıklı bir ömür. Farelerde işe yaradı, şimdi insanlar üzerinde deneniyor. Kalp hastalıkları, alzheimer ve osteoporoz gibi yaşlılık hastalıklarına karşı yeni bir umut doğdu: Senolitikler…

Sağlık Bakanlığı’nın yeni düzenlemesi “tetkik kısıtlaması” getirdi: TTB’den “Hekim bağımsızlığına darbe!” tepkisi geldi!

“Hangi branştan olursa olsun bütünlüklü bir değerlendirme yapmak her hekimin hem görevi hem sorumluluğudur”

Çocuklar sözlerden çok davranışlara inanıyor! ‘İdeal baba’ nasıl olmalı?

Babasıyla sağlıklı bir bağ kuran çocukların, özgüveni yüksek, duygularını yönetebilen ve sosyal ilişkilerde başarılı bireyler olarak geliştiklerini vurgulayan Çocuk-Ergen Uzman Klinik Psikolog Eda Ergür, baba figürünün çocuğun hayatındaki yeri ve önemi hakkında bilgi verdi.