İnci Taneleri’nde Azem günlerdir aradığı kızıyla karşı karşıya! Dilber’le Zahir’in kavgasında silah sesi duyuldu

Tüm sırrı ortaya çıkan Azem otele geldi. Dilber ve Yıldız sabah olduğunda Zerre’ye Zahir’i öldürmek konusunda kararlı olup olmadığını sordu. Zerre, Dilber’in onun bugünlere gelmesini sağladığını söyleyerek düşüncelerinden emin olduğunu belirtti.

‘BU KADAR İÇTEN NASIL YALAN SÖYLENEBİLİR?’

Nusret, Cihan’ı da alarak otele Necmi’nin yanına geldi. Cihan’ın Aleyna’nı Reyyaz’a verelim teklifine Necmi, ‘Veremeyiz çünkü kaçmış’ yanıtını verdi. Azem, öğlen vakti Piraye’nin evine gelerek onunla ve Ayça’yla vedalaşmak istediğini söyledi. Piraye, ‘Ayça’yı bir daha göremeyeceksin. Hiçbir insan beni senin kadar hayal kırıklığına uğratmadı. Çok yalancı insan tanıdım ama hepsinin aslında yalancı olduklarını önceden anlamıştım. Belki kendime itiraf etmemiştim ama sezmiştim gerçeği. Bir insan nasıl bu kadar içten, fısıldar gibi nasıl yalan söyleyebilir? O yumuşak bakışlarının ardına nasıl saklayabildin bunu’ dedi. Azem, Ayça’ya veda edemeden ayrıldı.

‘KÖTÜ ŞEYLER OLACAK’

Dilber, Zerre ve Yıldız, Zahir’i öldürme planları yaparken İzzet uzaktan gizlice dinliyordu. Otele gelen Zahir mutlu olduğunu belirterek İzzet’e şaka yapınca ekip bir anda konuşmayı kesti. Zahir, Dilber’lerin yanına geçince İzzet, Azem’in yanına gelerek otelde kötü şeyler olacağını söyledi. Azem, ‘Herkes hayatını mahvetme özgürlüğüne sahip’ dedi. İzzet, ‘Hocam siz banane diyecek bir insan değilsiniz. Bunu hepimiz biliyoruz’ diyince Azem sessiz kalmayı tercih etti. Azem’in konuşmaya isteksiz olduğunu anlayan İzzet odadan çıktı.

SIRAT, ALEYNA’YA YARDIM ETTİ

Galeriye gelen Reyyaz, Cihan’a 24 saat mühlet verdi Necmi ve Aleyna’yı getirmesi için. Nehir, Cihan’a mesaj atarak buluşmak istediğini söyledi. Azem’in peşini bırakmasını isteyen Nehir, Cihan’dan babasıyla konuşmasını istedi. Otele gelen Cihan, Azem’e ablasının söylediklerini iletti. Nusret ve Berzan, Sırat’ın yanına gelerek Aleyna’nın yerini sordu. Sırat’ta ‘Bilsem de söylemezdim. Çünkü onu artık daha fazla seviyorum. Elimde artık bu aşktan başka bir şey de kalmadı’ dedi. Nusret ve Berzan gittikten sonra Aleyna ortaya çıkarak Sırat’a teşekkür etti. Necmi, çaresizce ne yapacağını düşünürken bilinmeyen bir numaradan, “Konum atacağım 1 saate oraya gel’ mesajı geldi.

ELİF’LE CİHAN AYRILDI

Zerre, Dilber ile Yıldız’ın yanına gelerek ailesiyle vedalaştığını söyledi. Dilber de, onun yapmasını istemediğini kendi işini kendinin göreceğini ifade etti. Bir süredir konuşmadıkları için rahatsızlığı dile getiren Elif, Cihan’ın yanına geldi. Cihan’ın ‘Bir süre ara verelim’ sözlerinden sonra Elif, ‘Anlaşıldı sen de babam gibi olacaksın’ diyerek dışarı çıktı.

NECMİ TESLİM OLDU

Piraye kızı Ayça’nın yanına gelerek Azem’in artık gelemeyeceğini söyledi. Ayça, hocasından bir daha ders alamayacağını öğrenince çok üzüldü. Necmi ile Aleyna, Diyarbır otobüsüne bindikten sonra Necmi son anda vazçerek otobüsten indi. Arkadaşlarının başına bir şey gelmemesi için Aleyna’yı gönderdikten sonra otoparka gelip arkadaşlarına teslim oldu.

AZEM VE NEHİR KARŞI KARŞIYA

Dilber, Yıldız, Zerre yürürken Zahir karşılarına çıktı. Yaşanan arbedede Zahir’in tokat atmasıyla Yıldız duvara çarptıktan sonra yere yığıldı. Dilber ve Zerre, Zahir’le mücadele ederken silah sesi duyuldu. Cihan ve Nehir, annelerinin doğum gününde mezarını ziyarete geldiler. Azem de, eşinin mezarına gelince baba ve çocukları karşılaştı. Azem sonunda kızını görebilmenin hüzünlü mutluluğunu yaşıyordu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir