Erdoğan Görmesin! Menzil Şeyhi Tiryaki Çıktı

Menzil’de babalarının ölmesinin ardından mal kavgasına tutuşan 3 kardeşten Muhammed Saki Elhuseyni, sigara tiryakisi çıktı.

Menzil Şeyhi’nin sigara içtiği video sosyal medyada “Aman Erdoğan görmesin” notuyla paylaşıldı. Bazı kullanıcılar ise “Sigarayı bıraktırdığı iddia edilen Menzil şeyhi sigara tiryakisi çıktı” yorumları yaptı.

Menzil Cemaati lideri Muhammed Saki Erol’un sigara içerken çekilen görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Menzil Cemaati lideri Muhammed Saki Erol’un sigara içmesi gündem oldu. “Müritlerine sigarayı bıraktırdığı iddia edilen Menzil şeyhi, sigara tiryakisi çıktı” sözleriyle eleştirilen görüntülerde Saki Erol’un çay ve sigara içerken müritleriyle Kürtçe sohbet ettiği görüldü.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın haram olduğunu söylediği sigara konusunda Menzil cemaatinin net bir tavrı olmasa da cemaate yakın forum sayfalarının arşivlerinde sigara içmenin bir şeyhe yakışmadığı yorumları da bulunuyor.

Bazı izleyiciler videoda Saki Erol’un sigara içmesini değil de sigarayı sol elle içmesini eleştirirken bazı izleyiciler de videoya “Aman Erdoğan görmesin” yorumları yapıyor.

DİYANETİ KARIŞTIRAN “SİGARA” SORUNU

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş geçen yıllarda sigaranın haram olduğunu milletimize anlatmalıyız diyerek, “Alkol ve uyuşturucu neyse sigara da odur” ifadelerini kullanmıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir