CANLI | EURO 2024’te devlerin kapışması! İspanya ile İtalya karşı karşıya geliyor

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda heyecan sürüyor. Turnuvanın iki favori ülkesi İspanya ile İtalya, AufSchalke’de karşı karşıya gelecek. Dev mücadele saat 22.00’de başlayacak. Karşılaşmada Slovenya Futbol Federasyonu’ndan Slavko Vincic düdük çalacak. Vincic’in yardımcılıklarını Tomaz Klancnik ve Andraz Kovacic yapacak. Mücadele TRT 1’den naklen yayınlanacak. İspanya-İtalya karşılaşmasının canlı anlatımını SKORER‘den takip edebilirsiniz. İşte muhtemel 11’ler…

CANLI

18:38 20 Haziran 2024

MUHTEMEL 11’LER

İspanya: Simon, Carvajal, Normand, Nacho, Cucurella, Rodri, Pedri, Ruiz, Yamal, Nico Williams, Morata

İtalya: Donnarumma, Di Lorenzo, Bastoni, Calafiori, Dimarco, Jorginho, Barella, Chiesa, Frattesi, Pellegrini, Scamacca

18:34 20 Haziran 2024

İKİ TAKIM DA GALİBİYETLE BAŞLADI

Dani Carvajal, Pedri, Lamine Yamal, Oyarzabal, Ferran Torres gibi yıldızlara sahip olan İspanya, turnuvada ilk karşılaşmasında grubun zorlu takımlarından Hırvatistan’ı 3-0’la geçti.

İtalyanlar ise Avrupa Futbol Şampiyonası’na Arnavutluk galibiyetiyle başladı. İtalya’da Donnarumma, El Shaarawy, Dimarco gibi oyuncuların İspanya maçı performansı merakla bekleniyor.

18:33 20 Haziran 2024

İTALYA’NIN İSPANYA’YA KARŞI SON GALİBİYETİ EURO 2016’DA

İspanya, son dönemde oynanılan maçlarda rakibine üstünlük kurarken İtalyanlar son olarak EURO 2016’da rakibini 2-0 mağlup etmeyi başardı. İspanya – İtalya karşılaşmasına Arena AufSchalke ev sahipliği yapacak. Futbolseverler ise karşılaşmanın başlangıç saatine odaklandı.

18:31 20 Haziran 2024

İSPANYA’NIN ÜSTÜNLÜĞÜ DİKKAT ÇEKİYOR

EURO 2024’te heyecan İspanya – İtalya karşılaşmasıyla devam ediyor. Tarihlerinde 39 kez karşı karşıya gelen iki takımın daha önce oynadığı karşılaşmalarda İspanya 14 kez, İtalya ise 11 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. İtalya, rakibi karşısında oynadığı son 5 maçı kazanamazken şanssızlığını bu maçla kırmak istiyor.

Canlı Anlatım Özeti

  • MUHTEMEL 11’LER
  • İKİ TAKIM DA GALİBİYETLE BAŞLADI
  • İTALYA’NIN İSPANYA’YA KARŞI SON GALİBİYETİ EURO 2016’DA
  • İSPANYA’NIN ÜSTÜNLÜĞÜ DİKKAT ÇEKİYOR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir