Beşiktaş’tan transferde Adam Buksa sürprizi!

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş’ta transfer çalışmaları hız kazandı. Forvet hattına takviyede bulunmayı hedefleyen siyah-beyazlıların, Polonyalı forvet Adam Buksa ile ilgilendiği öğrenildi.

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre; Beşiktaş, bonservisi Lens’ta bulunan Adam Buksa için harekete geçti. Siyah-beyazlılarda yönetim kurulu danışmanı olarak görev yapan Brad Friedel’ın, Polonyalı forvetle temasa geçtiği kaydedildi.

Beşiktaş’ta ilk temasların olumlu geçmesi durumunda görüşmelerin hızlandırılacağı vurgulandı. 27 yaşındaki santrfor, geride kalan sezonda kiralık olarak Antalyaspor’da forma giydi.

Adam Buksa, Antalyaspor formasıyla 35 maçta süre aldı. Polonyalı forvet bu müsabakalarda 16 gol ve 2 asist üretti.

Adam Buksa’nın Lens ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027’de sona erecek. Fransız forvetin güncel piyasa değeri 6 milyon euro.

Garbarnia Krakow altyapısında futbola başlayan Adam Buksa daha sonra Wisla Krakow, Novara, Lechia Gdansk, Pogon Szczecin, Zaglebie Lubin, New England ve Lens’ta oynadı. 27 yaşındaki forvet, Polonya Milli Takımı’nda 17 maça çıktı ve 7 kez rakip fileleri havalandırdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir